امضای قرارداد همکاری بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای و «موسسه نشان‌آور دانش و مهارت آینده» با هدف شناسنامه‌دار کردن نیروهای ماهر و متخصص و توسعه شایستگی حرفه‌ای

امضای قرارداد همکاری بین

 دانشگاه فنی و حرفه‌­ای و «موسسه نشان‌آور دانش و مهارت آینده»

با هدف شناسنامه­‌دار کردن نیروهای ماهر و متخصص و توسعه شایستگی حرفه­‌ای

 

دکتر هادی محمدی زرندینی، رئیس دانشکده فنی دانشگاه فنی و حرفه‌­ای و دکتر حمیدرضا کمالی، مدیرعامل مؤسسه نشان‌­آور با امضای این قرارداد، زمینه همکاری های چندجانبه­ با مشارکت اتحادیه­‌های صنفی، انجمن­ های علمی همچنین سازمان­ها و بنگاه­ های صنعتی و اقتصادی را برای ارزیابی و سطح‌بندی نیروی ماهر و تدوین برنامه توسعه حرفه‌­ای برای آنان را فراهم نمودند تا از این طریق ضمن افزایش شایسته سالاری در سازمان­ها و بهبود سرمایه اجتماعی متخصصان، درخشش بیش از پیش نیروی ماهر ایرانی در عرصه ملی و بین المللی ممکن گردد.

بر اساس این قرارداد، ارزیابی و سطح بندی نیروهای مجرب فعال در عناوین شغلی مرتبط با رشته های این دانشگاه و صدور «شناسنامه حرفه­‌ای» برای آنان انجام خواهد گرفت و برگزاری دوره های آموزش کارگاهی ارتقای مهارت و ایجاد فرصت­ های کارورزی نیز از محورهای این همکاری است.

«دانشکده فنی و حرفه‌­ای انقلاب اسلامی» در میان سایر دانشکده­ های دانشگاه فنی و حرفه‌­ای به دلیل سابقه تاسیس، کیفیت آموزش، سطح دانش مدرسان، آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز، میزان پذیرش دانشجو و خروجی با کیفیت ممتاز همچنین ارتباط تنگاتنگ با صنعت و اعتبار بالای مدارک صادره در داخل و خارج کشور، از جایگاه رفیعی برخوردار بوده و از بدو تاسیس تاکنون در تربیت نیروی ماهر، شایسته و کارآفرین نقش کلیدی و مهمی داشته است. در حال حاضر قریب به پنج هزار دانشجو در۵ گروه‎ آموزشی: علوم‎ انسانی (۱ رشته)، گروه هنر(۴ رشته)، عمران و معماری (۶ رشته)، برق و کامپیوتر (۸ رشته) و مکانیک (۱۶ رشته) مشغول به تحصیل می‎باشند.

مؤسسه نشان‌آور به عنوان یک موسسه خلاق در حوزه رتبه­ بندی سطوح شایستگی حرفه­ ای که نمایندگی انحصاری اجرای برنامه شایستگی‌سنجی حرفه‌­ای با استاندارد اروپایی ESCO را در کارنامه خود دارد، تاکنون مهارت‌سنجی بخشی از کارکنان شهرداری تهران و نیز ده ها نفر از مدیران حوزه‌های روابط عمومی، رویداد، بازاریابی و رسانه را انجام داده و در بهمن ماه ۱۳۹۹ همایش «استانداردهای بین ­المللی روابط عمومی» را با حضور مقامات عالی کشوری و بیش از سه هزار مخاطب بر بسترهای مجازی در فرهنگسرای نیاوران برگزار کرده است. این موسسه با سازمان­ها و انجمن­ های مختلف نظیر «انجمن صنفی مدیران منابع انسانی کشور» و «اتحادیه شرکت­های فنی مهندسی حفاظت الکترونیک» تفاهم­نامه همکاری دارد و از ظرفیت محتوایی، کادر علمی، فناوری ارزیابی هوشمند و تجربه اجرایی مناسبی برخوردار است.

 

 

انتظار می‌رود از ابتدای سال ۱۴۰۱ فرایند شایستگی‌سنجی حرفه‌ای بر اساس جدول برنامه‌ریزی شده آغاز گردد. سازمان­ها و اتحادیه­ های علاقه‌مند به مشارکت در این برنامه و شناسنامه­ دار نمودن نیروهای ماهر خود می‌توانند از طریق neshanavar.com نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.

 

https://tvct1.tvu.ac.ir/fa/598697

http://www.farhangiannews.ir/view-36106.html

ممکن است مطالب زیر را بپسندید
نظر خود را بفرمایید :

آدرس ایمیل شما در سایت نمایش داده نخواهد شد.